prachtige foto van Jeanet gemaakt door fotoclub Wageningen

prachtige foto's gemaakt door fotoclub wageningen

Een rondje cultuur in Wageningen

Van 11 tot en met 26 april vindt de Culturele Ronde in Wageningen weer plaatst, met op 25 en 26 april Open ateliers. Je bent tussen 11:00 - 17:00 uur welkom bij meer dan 70 Wageningse kunstenaars en galeries. Windau Creations doet uiteraard mee!

Cultureel Cafe Golfclub Heelsum

12 februari word ik geïnterviewd tijdens het Cultureel Café op de Golfclub in Heelsum. Voor meer informatie ga naar: www.gcheelsum.nl

Kerstvakantie

24 en 31 december is op woensdagmiddag geen inloop-schilderen

Hoedenwedstrijd 2014 ‘Sprookjes’

Het thema van de NHV Hoedenwedstrijd 2014 was 'Sprookjes'. Benieuwd naar hoe ik mij hierdoor heb laten inspireren? Kom dan op zaterdag 22 november naar de hoedenshow. Na afloop van de show maakt een vakjury de genomineerden en de winnaar bekend van de NHV Vakprijs 2014. De wedstrijdhoeden worden na de show tot en met 13 december 2014 geëxposeerd in Modehuis Anna van Toor te Gorinchem.

5e Dag van de Hoed in Wageningen

Op 13 september vond alweer de 5e editie van de dag van de hoed plaats. Het was een heerlijk zonnige dag in het Torckpark in Wageningen en er werd volop genoten van de hoedenshows, markt en kinderworkshop.

aankondiging Dag van de Hoed

Na het succes van de voorgaande jaren wordt dit evenement voor de vijfde keer georganiseerd in het Torckpark in Wageningen. Er is van alles te zien en doen: modeshows, workshops voor kinderen en diverse kraampjes met hoeden, tassen en andere mooie producten. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Mode & Meer in Atelier Postmodern

Op woensdagavond 16 april organiseren Wikkel, M&L Haarmode en Windau Creations: MODE EN MEER. Graag nodigen wij je uit voor een echte verwenavond. Je wordt getrakteerd op een modeshow (19.00 uur), accessoire show (20.00 uur) en kapselshow, een demonstratie hoedenmaken en kekke kapsels knutselen. Een schoonheisspecialiste geeft make-up advies en er is tijd voor een lekkere stoelmassage. Tevens is er een wijn en delicatessen proeverij. Een avond om niet te missen!