sep 18
Dag van de Hoed Wageningen
Zaterdag 19 september is de zesde Dag van de Hoed in het Torckpark te Wageningen De hoedenshow begint om 13.00 uur.
apr 04
Een rondje cultuur in Wageningen
Van 11 tot en met 26 april vindt de Culturele Ronde in Wageningen weer plaatst, met op 25 en 26 april Open ateliers. Je bent tussen 11:00 - 17:00 uur welkom bij meer dan 70 Wageningse kunstenaars en galeries. Windau Creations doet uiteraard mee!
jan 25
Cultureel Cafe Golfclub Heelsum
12 februari word ik geïnterviewd tijdens het Cultureel Café op de Golfclub in Heelsum. Voor meer informatie ga naar: www.gcheelsum.nl
dec 16
Kerstvakantie
24 en 31 december is op woensdagmiddag geen inloop-schilderen
okt 20
Hoedenwedstrijd 2014 ‘Sprookjes’
Het thema van de NHV Hoedenwedstrijd 2014 was 'Sprookjes'. Benieuwd naar hoe ik mij hierdoor heb laten inspireren? Kom dan op zaterdag 22 november naar de hoedenshow. Na afloop van de show maakt een vakjury de genomineerden en de winnaar bekend van de NHV Vakprijs 2014. De wedstrijdhoeden worden na de show tot en met 13 december 2014 geëxposeerd in Modehuis Anna van Toor te Gorinchem.
sep 15
5e Dag van de Hoed in Wageningen
Op 13 september vond alweer de 5e editie van de dag van de hoed plaats. Het was een heerlijk zonnige dag in het Torckpark in Wageningen en er werd volop genoten van de hoedenshows, markt en kinderworkshop.
aug 10
aankondiging Dag van de Hoed
Na het succes van de voorgaande jaren wordt dit evenement voor de vijfde keer georganiseerd in het Torckpark in Wageningen. Er is van alles te zien en doen: modeshows, workshops voor kinderen en diverse kraampjes met hoeden, tassen en andere mooie producten. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht.
apr 24
In de schuur van mijn buur
Culturele Vereniging De Kijkdoos in Bennekom organiseert dit jaar voor de derde keer de tweejaarlijkse open atelierroute. Op zaterdag 24 en zondag 25 mei tussen 11.00 en 17.00 uur kun je diverse ateliers bezoeken. Zeven kunstenaars hebben mede-exposanten uitgenodigd. Mijn buurman Pieter Vermeulen doet mee aan de route en heeft mij uitgenodigd als gast-exposant.
mrt 14
Mode & Meer in Atelier Postmodern
Op woensdagavond 16 april organiseren Wikkel, M&L Haarmode en Windau Creations: MODE EN MEER. Graag nodigen wij je uit voor een echte verwenavond. Je wordt getrakteerd op een modeshow (19.00 uur), accessoire show (20.00 uur) en kapselshow, een demonstratie hoedenmaken en kekke kapsels knutselen. Een schoonheisspecialiste geeft make-up advies en er is tijd voor een lekkere stoelmassage. Tevens is er een wijn en delicatessen proeverij. Een avond om niet te missen!
mrt 14
Culturele Ronde Wageningen
Op 13 en 14 april 2014 doe ik mee aan de de Culturele Ronde in Wageningen. Tijdens de atelierroute laat ik een deel van mijn werk zien.